COACHING

Engleski izraz “kouč” (“coach”) potiče iz sveta sporta. Uostalom, i u svetu poslovanja govorimo sportskim rečnikom – a najviše o važnosti tima.

I najveće zvezde timskih sportova voljno sprovode plan treninga i strategiju nadmetanja. I jedno i drugo, u dogovoru sa njima, određuje trener, odnosno kouč. I najbolji igrači postižu najviše kad se drže saveta svog trenera.

Isto važi i u poslovnom svetu, i u svakoj drugoj organizaciji – u politici, medijima, kulturi – svuda. Rad na sebi u korist tima donosi najbolje rezultate. Dar i volja pojedinaca nisu dovoljni, nužna je i disciplina.

Ukoliko vas ometa problem koji želite da prevladate ili težite ponašanju koje teško sami usvajate, koučing (coaching) je izvesno najbolji izbor. Proces kojim vas kouč planski vodi kroz željenu promenu može da donese veliku prednost ne samo vama, već i svima oko vas, vašem timu.

Nosilac sertifikata Academy of Executive Coaching, Ivona Simić već dugo radi kao coach sa pojedincima koji žele da razviju određene kvalitete ili da otklone neka ograničenja.

Kad vašoj organizaciji pomognemo da uspostavi dobar sistem upravljanja i kada u svim odeljenjima obučimo ključne članove tima da unaprede organizaciju i mobilišu ljudstvo, prirodan treći korak je da pomognemo motivisanim pojedincima da postanu najbolji što mogu da budu.

Svakodnevne redovne mere za uspešan razvoj vašeg kolektiva, zatim dodatne obuke kako bi vaš razvoj bio stalan timski trud i najzad koučing ključnih ljudi u timu kako biste ostvarili i najkrupnije ciljeve – to je celovit program usluga koje vam nudi HR TEAM.

Ovi procesi mogu da teku i paralelno, ako vaši ciljevi to nalažu. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i ideje koje imate za nas.

Tim iza vašeg tima