Društvena mreža beBee nudi besplatne oglase za posao

Pokrenuta tokom 2015. godine u Španiji, nova društvena mreža beBee je stekla preko 10 miliona članova širom sveta. Oglasi za poslove raspoložive u Srbiji već se mogu naći na ovoj mreži.

beBee-jobs-Serbia

Kako je zasnovana na umrežavanju afiniteta, beBee daje priliku svakome da ravnopravno pokaže i lična i poslovna interesovanja na istom profilu, kao i da prati bilo koga od članova mreže bez nužnog uzajamnog povezivanja. Takođe je veoma lako postaviti i profil firme.

Svaka prijavljena firma ima mogućnost da mesečno objavi do tri oglasa za radno mesto, bez naplate. Za napredne mogućnosti (na pr. sakrivanje naziva firme ili iznosa nadoknade za radno mesto, test pitanja za filtiraranje kandidata i slično) kompanijama su na raspolaganju dva plaćena plana, sa mesečnom opcijom plaćanja.

Ova mreža vrlo aktivno rešava probleme u sferi korisnićkog iskustva, zbog kojih poslednjih meseci vidno raste nezadovoljstvo članova LinkedIna. Nema sumnje da će beBee u kratkom roku postati nezaobilazna adresa svih aktivnih korisnika društvenih mreža, pa tako i važan poligon organizacijama za odabir poželjnih kandidata.