EDUKACIJA

Naše obuke usmeravaju razvoj vaše organizacije. Vaši zaposleni mogu da produbljuju znanja i veštine kroz raznovrsne formate učenja. Sve to usklađujemo i sa individualnim potrebama i sa redovnim radnim obavezama vaših radnika.

Često počinjemo od postepene obuke jedne osobe ili  malobrojne grupe ljudi. Nekada već imaju izvesnog iskustva u sferi HR, a nekad tek počinju time da se bave.

Obično je u toj fazi na snazi uverenje da sva pitanja koja se tiču ljudstva treba delegirati malom broju radnika sa administrativnim veštinama. To uverenje vlada u većini organizacija.

I u ovoj fazi, podučavamo te radnike važnim znanjima i tehnikama. Tako im razvijamo kapacitet nužan za poslove upravljanja ljudskim resursima.

Ne obučavamo ih samo kroz teoriju i primere, već im pomažemo da u praksi sprovedu jednu po jednu od bitnih aktivnosti iz sfere HR-a.

Time planski poboljšavamo vršenje neophodnih funkcija, etapno. Napredujemo korak po korak i sa timom sprovodimo jednu po jednu aktivnost.

Na taj način, proces teče prema realnim mogućnostima, a redovan ciklus ključnih aktivnosti se postepeno uspostavlja.


Napredniji nivo edukacije uvodi ideju da nije dovoljno delegirati upravljanje ljudskim resursima, kako se to radi sa renoviranjem prostora ili tehničkom podrškom.  Obuke u toj fazi su namenjene članovima uprave.

Kroz te naprednije teme razvijamo svest da ljudski resursi nisu malobrojno, istureno servisno odeljenje, već ceo tim, odnosno kolektiv. Razvijamo menadžerske veštine i liderske sposobnosti šefova sektora i odeljenja i poboljšavamo ukupnu koordinaciju unutar organizacije.

Uporedo svima prenosimo nove trendove i mogućnosti unutar dinamične struke upravljanja ljudskim resursima.

Obično počnemo od obučavanja malobrojne grupice, a završimo sa osnaženim kolektivom, koji spremno preuzima odgovornost za sopstveni razvoj.

Tim iza vašeg tima