HR TEAM

ivona_simicIVONA SIMIĆ

Konsultant za HRM, Ivona Simić je od prvih profesionalnih koraka posvećena razvoju zaposlenih i poboljšanju timova i kolektiva. Tokom karijere, radi u raznovrsnim sredinama – od malih do velikih organizacija – uvek na poslovima upravljanja ljudskim resursima.

U više navrata je zadužena za obuke i prijem novih zaposlenih. Uočivši tako i nedostatke procesa,  inovira sistem biranja i primanja zaposlenih za nekoliko svojih poslodavaca. Na primer,  samo u firmi Wurth, obavlja preko 1000 intervjua sa kandidatima i vremenom razvija jedinstvenu metodologiju identifikovanja kvalitetnih kandidata.

Radeći i kao nezavisni konsultant za razvoj karijere, sagledava procese selekcije, ocenjivanja, razvoja i otpuštanja radnika i iz ugla kandidata i bivših radnika. Uporedivši ta saznanja sa nastojanjima organizacija da upravljaju ljudstvom na najbolji način, uočava i  izazove i neiskorišćene mogućnosti sa kojima se sreću njene kolege u sferi upravljanja kadrovima i koristi ih za nov pristup ovim poslovima.

Nosilac je licence za trening i coaching. Radeći godinama kao  trener trenera, a zatim i kao predavač i coach, Ivona u tančine vlada procesom razvoja pojedinaca.  Posebno se zanima za pitanje uticaja ubrzane promene pojedinaca na razvoj njihovog kolektiva.

Sva ova znanja i iskustva, kao i pasiju za učenje novih pristupa i inoviranje procesa, Ivona Simić ugrađuje u usluge svog HR TEAM-a.

Duboko veruje da su ljudi najveća vrednost svake organizacije i da nadahnut tim prirodno savladava i konkurenciju i sve izazove.

 

BOJANA SIMEUNOVIĆ

Bojana SimeunovicBojana Simeunović priključuje se HR Team-u u maju 2016. godine na poziciji HR asistenta. Uporedo sa angažovanjem u HR Team-u, Bojana radi na doktorskoj disertaciji u okviru Odeljenja za etiku Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Njeno istraživanje se odnosi na etičke dileme koje nastaju u konfliktnim situacijama, kao i na etičko rezonovanje pri donošenju odluka, posebno u biznis sektoru.

Tokom svoje karijere, Bojana radi na različitim projektima i organizuje veliki broj međunarodnih i regionalnih događaja, baveći se PR-om, event management-om, i slično.

Zaljubljenik u primenjenu etiku i filozofiju, radi kao koordinator projekata u okviru Srpskog udruženja za filozofsku praksu. Kao koordinator radne grupe za filo-kafee, Bojana osmišlja i sprovodi nekoliko filo-kafe grupnih radionica. Uz podršku kolega iz HR Team-a i u cilju primene svog znanja u oblasti ljudskih resursa, ona trenutno radi na usavršavanju metodologije vođenja grupnih filozofskih radionica i obučava se za njihovu primenu u biznis sektoru.

Nepokolebljivo veruje u ljude i njihovu urođenu želju za promenom i napredovanjem. Kroz svoj rad u HR Team-u, ona želi da osnaži pojedince i podstakne ih na nove izazove.

Tim iza vašeg tima