Vi pitate

1.
“Naš tim je kompaktan, dugo se znamo i komuniciramo na nama svojstven način. Radimo mnogo, nemamo vremena za oglede. Razumemo potrebu za boljom organizacijom, ali nemamo kad da je uvedemo. Možete li vi to da nam obavite?”

HR TEAM ne uvodi univerzalne recepte, tuđu pamet, nečije standarde. Ne možemo ništa bez vas. Kad organizacije same shvate da im razvoj treba, tada su poboljšanja prioritet i ceo tim radi s nama. Obučavamo menadžere svih odeljenja da razvijaju svoje ljude i poboljšavaju procese. Sporednu funkciju pretvaramo u glavnu prednost organizacije. Tačnije, pomažemo vam da vi to uradite.

2.
"Mi nemamo ljude koji se bave samo ljudskim resursima. Svi priskačemo kad moramo. Treba nam trajnije rešenje. Ali, možete li vi da nam pomognete “na daljinski”?"

Možemo da obavljamo sve funkcije upravljanja ljudskim resursima dokle god vama to odgovara, sa manjim troškovima nego što iziskuje radno mesto sa tim rasponom znanja i odgovornosti. A vremenom možemo “u hodu” da obučimo nekoga – ili nekoga koga bismo mi preporučili ili nekoga koga vi odaberete – da polako preuzme kompletnu funkciju od nas.

3.
"Mi imamo osobu koja se bavi funkcijom HR u našoj firmi, odnedavno.Kako bi HR TEAM mogao da joj pomogne?"

Pre svega, analizom stanja i planiranjem poboljšanja. Zatim individualnom obukom u oblastima u kojima taj neko nema bogatog iskustva. Potom punom podrškom toj osobi (i organizaciji) dok sprovode planirane aktivnosti i uvode novine. Pomažemo sve dok ne prenesemo znanje i iskustvo celom vašem timu.